Iveco Daily viert 40 jaar betrouwbaarheid | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily viert 40 jaar betrouwbaarheid

Eerder hebben we het al gehad over het 40 jarige bestaan van de Iveco Daily en de lange staat van dienst en gewonnen awards. Als ultiem cadeau sleepte de Daily de titel International Van of the Year 2018. In de wacht. Logische want de Daily voldoet aan de strengste geluids- en emissie voorschriften en maakt dat de auto in combinatie met zijn wendbaarheid de perfecte bus is voor stadsdistributie. Iveco’s lichtste bedrijfswagen vond zijn oorsprong in 1978 en is in 40 jaar uitgegroeid tot een betrouwbaar en efficiënt bedrijfsvoertuig.

De Iveco Daily is Dagelijks in 110 landen op de weg te bewonderen. Dat is niet vreemd met meer dan 3 miljoen geproduceerde eenheden in 3 verschillende continenten. De Daily past zich al 40 jaar aan aan de wensen van de gebruiker maar blijft altijd trouw aan zijn DNA.

De veelzijdige bedrijfswagen kijkt altijd naar de toekomst en is daarom ook koploper als het gaat om geavanceerde diesel- en alternatieve aandrijflijn technologieën. Door het robuuste ladder chassis is de Daily ideaal voor carrosseriebouwers, zo kan de Iveco Daily worden gebruikt als onder andere: camper, oprijwagen, gesloten of open laadbak.

De Daily biedt een breed assortiment variërend van 3,5 tot 7,2 ton bruto voertuiggewicht en van 7,3 tot 19,6 m3 vrachtvolume, wat de Daily breed inzetbaar maakt.

De Daily familie levert:

• Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, de eerste LCV die klaar is voor 2020 Real Driving Emissions Regulations

• Daily Hi-Matic Natural Power, het eerste CNG-voertuig met een volautomatische 8-traps versnellingsbak in de LCV-industrie

• Daily Electric met zero emission, inzetbaar voor duurzame stadsdistributie

Met geavanceerde functies en technologieën weet Iveco de Total Cost of Ownership zo laag mogelijk te houden. Dit maakt de Iveco Daily de perfecte zakenpartner.

 In het kader van dit 40 jarig bestaan lanceert Iveco De Daily 40 year Limited Edition