Demorijden met de nieuwe Daily | BLOM-DSW Iveco

Demorijden met de nieuwe DailyBij Blom-DSW

Met de lancering van de nieuwe Iveco Daily MY2019 heeft Iveco grote stappen gemaakt en veel verbeteringen doorgevoerd als het gaat om rijgedrag, comfort en veiligheid. Bij Blom-DSW kunt u nu demo rijden met de nieuwe Daily en zelf ondervinden dat het nieuwe model nog beter aansluit bij de wensen en behoefte van de professional.

De nieuwe demo is uitgerust met alle mogelijke opties zodat u een optimaal beeld krijgt van de mogelijkheden. Denk hierbij aan opties als City Brake PRO, Queue Assistent en de Proactive Lane Maintenance Assistent die het onbedoeld afwijken van de rijbaan tegengaat.

In de demo heeft u beschikking tot de 2.3-liter F1A-motor welke speciaal ontwikkeld is voor het intensieve gebruik van bedrijfswagens. De krachtbron levert een 160 pk en heeft een maximale koppel van 380Nm. Deze verbeterde motor voldoet zowel aan de Euro6d-Temp en Euro VI D emissienormen.

Daag ons uit.

De nieuwe Iveco Daily is al jaren een krachtige, zuinige en zeer complete bedrijfswagen met een bewezen reputatie. Bent u nog niet overtuigd? Neem dan contact op één van onze verkoopspecialisten en ervaar zelf de kwaliteit en het genot van de nieuwe Iveco Daily.

Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of te bellen met: 088-2566379