De revitalisering van vestiging in Gouda verloopt volgens plan! | BLOM-DSW Iveco

De revitalisering van vestiging in Gouda verloopt volgens plan!

De revitalisering van vestiging Gouda vordert gestaag! De contouren van het nieuwe kantorengedeelte zijn al goed zichtbaar. Inmiddels heeft de aannemer de vloer van de eerste verdieping gestort, een belangrijke gebeurtenis in het hele project. Op dit gedeelte worden de kantine en het dakterras gerealiseerd.

Aan de andere kant van de werkplaats gebeurt ook veel. De staalconstructie van de loods, de overkapping voor de afvalcontainers en de omheining voor de wasplaats in de hoek zijn zichtbaar.

In week 40 staat de plaatsing van de nieuwe overheaddeuren gepland. Rond die tijd wordt ook begonnen met de aanleg van de diverse installaties, een nieuwe remmentestbank én spelingsdetector.

Er is nog genoeg te doen en we zijn er trots op om te kunnen melden dat de bouwwerkzaamheden erg voorspoedig gaan!

Wij blijven u natuurlijk  van dienst maar…..

Tijdens de verbouwing zijn we u gewoon van dienst! De werkzaamheden vragen echter veel van de capaciteit van ons terrein. Denk aan de opslag van bouwmaterialen en de plaatsing van tijdelijke werkruimten. Aan u het verzoek om getrokken materieel zo veel mogelijk “thuis” te laten tijdens uw bezoek aan ons. Tenzij het voor onderhoud, APK of reparatie noodzakelijk is dat dit materieel aanwezig is, dat is logisch.

Handig om te weten

De indeling van het terrein zal tijdens de revitalisatie anders zijn. Komende vanaf het Shell station neemt u de eerste ingang van ons terrein. Direct links treft u de tijdelijke werkruimten. Verkoop heeft z’n eigen portakabin het meest links. De administratie staat rechts met (beperkte) parkeerplaatsen voor personenwagens voor de deur. De werkplaatsbalie en de balie voor onderdelenafgifte vindt u in het huidige magazijn direkt achter de grote overheaddeur. Een en ander zal ook met borden aangegeven worden. Naar verwachting zal de verbouwing eind 2019 afgerond worden.

Graag tot ziens tijdens én na de verbouwing bij Blom-DSW Gouda!