BLOM Gouda, Eerste muren afgebroken | BLOM-DSW Iveco

BLOM Gouda, Eerste muren afgebroken

Het is begonnen!

De revitalisatie van vestiging Gouda is nu écht begonnen! Nadat eerst het aanwezige asbest is verwijderd, is de sloop van de uitbouw met een feestelijk tintje gestart. Collega Rien heeft met zeer vaste hand een imposante kraan bediend en daarmee een deel van de buitenmuur gesloopt. Hiermee is een einde gekomen aan deze werkruimte welke ruim 40 jaar dienst heeft gedaan. Daarna was er koffie met taart om aan deze toch wel bijzondere gelegenheid een speciaal tintje te geven.

Wij blijven u natuurlijk  van dienst maar…..

Zoals al eerder aangegeven blijven wij u tijdens de verbouwing gewoon van dienst maar de werkzaamheden vragen echter veel van de capaciteit van ons terrein. Opslag van bouwmaterialen en de plaatsing van tijdelijke werkruimten slokken de nodige vierkante meters op. Aan u het verzoek om getrokken materieel zo veel mogelijk “thuis” te laten tijdens uw bezoek aan ons. Tenzij het voor onderhoud, APK of reparatie noodzakelijk is dat dit materieel aanwezig is, dat spreekt voor zich.

Handig om te weten

De indeling van het terrein zal tijdens de revitalisatie anders zijn. Komende vanaf het Shell station neemt u de eerste ingang van ons terrein. Direct links treft u de tijdelijke werkruimten. Verkoop heeft z’n eigen portakabin het meest links. De receptie staat rechts met (beperkte) parkeerplaatsen voor personenwagens voor de deur. Onderdelenafgifte zal plaatsvinden vanuit het huidige magazijn. U vindt de balie achter de grote overheaddeur van het magazijn. Een en ander zal ook met borden aangegeven worden. Naar verwachting zal de verbouwing eind 2019 afgerond worden.

Graag tot ziens tijdens én na de verbouwing bij Blom-DSW Gouda!