BLOM-DSW Gouda gaat verbouwen! | BLOM-DSW Iveco

BLOM-DSW Gouda gaat verbouwen!

Onze vestiging in Gouda gaat ingrijpend verbouwd worden!

Na maandenlange voorbereidingen is het eindelijk zover. Onze vestiging op de Goudse Poort zal de komende tijd een totale metamorfose ondergaan. Het pand, waarin we al sinds 1978 actief zijn, wordt aangepast aan de eisen van de moderne tijd. In grote lijnen: het huidige kantorengedeelte gaat tegen de vlakte en wordt geheel nieuw opgebouwd. De collega’s van Verkoop krijgen een mooie werkkamer en spreekkamer in het pand, de kantine wordt verplaatst, de kleedruimte vergroot en er wordt  een mooi dakterras aangelegd. Door een schuifwand tussen de nieuwe kantine en de aangrenzende flex-werkplek weg te schuiven ontstaat er ook nog eens een mooie moderne cursusruimte!

Er wordt een nieuwe smeermiddeleninstallatie gebouwd en een nieuwe remmentestbank geplaatst.

De werkplaats- en magazijnvloer wordt vernieuwd en alle overheaddeuren worden vervangen. De gevelbeplating rondom het pand wordt vervangen waarbij gelijk de doorrijhoogte de werkplaats in vergroot wordt naar 5 meter!

Op het terrein wordt een nieuwe wasplaats gerealiseerd, komt er een loods voor opslag en metaalbewerking en een groot afdak waaronder de containers voor het inzamelen van gescheiden afval komen te staan. Door aanpassingen op het terrein zullen er na afloop meer vierkante meters beschikbaar zijn voor de voertuigen van onze klanten. Kortom, genoeg te doen!

Wij blijven u natuurlijk  van dienst maar…..

Tijdens de verbouwing zijn we u gewoon van dienst! De werkzaamheden vragen echter veel van de capaciteit van ons terrein. Denk aan de opslag van bouwmaterialen en de plaatsing van tijdelijke werkruimten. Aan u het verzoek om getrokken materieel zo veel mogelijk “thuis” te laten tijdens uw bezoek aan ons. Tenzij het voor onderhoud, APK of reparatie noodzakelijk is dat dit materieel aanwezig is, dat is logisch.

Handig om te weten

De indeling van het terrein zal tijdens de revitalisatie anders zijn. Komende vanaf het Shell station neemt u de eerste ingang van ons terrein. Direct links treft u de tijdelijke werkruimten. Verkoop heeft z’n eigen portakabin het meest links. De receptie staat rechts met (beperkte) parkeerplaatsen voor personenwagens voor de deur. Onderdelenafgifte zal plaatsvinden vanuit het huidige magazijn. U vindt de balie achter de grote overheaddeur van het magazijn. Een en ander zal ook met borden aangegeven worden. Naar verwachting zal de verbouwing eind 2019 afgerond worden.

Graag tot ziens tijdens én na de verbouwing bij Blom-DSW Gouda!