Iveco Modellenaanbod | BLOM-DSW Iveco

Iveco Modellenaanbod

Het modellenaanbod van de Iveco Daily is opgebouwd uit de gesloten bestelwagen en chassis cabine. Beide voertuigen zijn ontwikkeld voor specifieke doeleinden en verschillen t.o.v. elkaar op het gebied van wielbases en ophanging. Daarnaast leveren wij speciale voertuigen op basis van de Iveco Daily. Hierbij kan worden gedacht aan een trekker oplegger combinatie en voertuigen met een bijzondere opbouw.

Aandrijflijnen

De lichte bedrijfswagens van Iveco worden aangedreven door MultiJet 2 dieselmotoren van Fiat Powertrain Technologies. Deze motoren bieden een hoog koppel, een laag verbruik en lange onderhoudsintervallen. Het motorengamma is opgebouwd uit 2.3 liter en 3.0 liter dieselmotoren en een 3.0 liter CNG motor. Met vermogens van 110 pk tot maar liefst 210 pk biedt de Iveco Daily de meeste keuze in de markt.

Alle Iveco Daily's worden via de achterwielen aangedreven middels een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Daarnaast is er een optie voor de HI-MATIC volautomatische 8-traps versnellingsbak.

Optimaal laadvermogen

Het modellenaanbod van de Iveco Daily begint bij een G.V.W. van 3,5 ton en loopt door tot maar liefst 7,0 ton. Daarbij is er een keuze voor dubbellucht montage op de achteras. Hiermee is de Iveco Daily de meest veelzijdige bedrijfswagen in de markt.

Met laadvermogens van 1400 tot meer dan 4000 kg biedt de Iveco Daily daarnaast altijd een optimaal voertuig voor uw inzet.