Vernieuwd wagenpark | BLOM-DSW Iveco

Vernieuwd wagenparkGemeente Leiden

Na een gewonnen aanbesteden hebben wij van Blom-DSW in totaal 17 auto’s mogen afleveren aan Gemeente Leiden. Het gaat in totaal om 7 Iveco Daily’s, 2 Fiat Talento’s, 7 keer een Doblo Cargo en 2 keer een Fiat Doblo Combinato.   

Iveco Daily

De Daily’s zijn geleverd in de 3.5-tons uitvoering met een 140 pk motor, uitgerust met flitsers, lichtbalk, all season-banden, stoelhoezen, bandenspanningscontrole en TomTom navigatie. 1 van deze Daily’s is geleverd met een dubbel lucht achteras.

Fiat Talento

De EcoJet motoren in de Talento’s leveren een 125 pk, daarnaast zijn de bestelwagens uitgerust met een SX pack en zijn de auto’s bij onze vestiging in Zoeterwoude uitgerust met o.a. een lichtbalk, stoelhoezen, flitsers en akoestische achteruitrijverlichting.

Fiat Doblo Combinato

De Fiat Doblo Combinato is gemaakt voor personen vervoer en heeft 5 zitplekken. Ook deze zijn uitgerust met all-season banden, stoelhoezen, bandenspanningscontrolesysteem, TomTom navigatie en akoestische achteruitrijverlichting.

Fiat Doblo Cargo

Net als de Combinato’s zijn net als de Doblo Cargo’s uitgerust met een 1.4-liter T-Jet Natural Power motor aangedreven op aardgas. Ook deze Doblo’s zijn uitgerust met de lichtbalk, flitsers en eerder genoemde opties. Daarnaast hebben deze bedrijfswagens nog een trekhaak inclusief 13-polige stekker.

Wij wensen Gemeente Leiden veel veilige kilometers met hun gedeeltelijk vernieuwde wagenpark.

 

Klant: 
Gemeente Leiden
Verkoper: 
Hans van den Berg