Iveco Daily Trekker 40C17 | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily Trekker 40C17Kascoplex+

Deze Iveco 40C17 BE-trekker is afgeleverd aan Kascoplex+ in Den Hoorn. De auto is vanuit de fabriek geleverd als bakwagenchassis. De firma BE-combi uit Vuren heeft vervolgens het chassis aangepast naar een trekkerchassis. Er wordt o.a. een schotel geplaatst, er worden lucht- en lichtaansluitingen gemaakt en er wordt een installatie opgebouwd om het luchtremsysteem van de aangekoppelde oplegger te kunnen bedienen. Voor een betere aerodynamica is er een dakspoiler en een fenderset gemonteerd. Gespoten in de kleur van de carrosserie vormt dit een mooie, robuuste verschijning.

 

Met de aanwezigheid van de 170 pk sterke motor welke gekoppeld is aan een 8 trapsautomaat is ook aan het comfort van de chauffeur gedacht. Aangevuld met o.a. cruise control en een navigatiesysteem zorgt dit voor de ideale werkplek.

 

Kascoplex+

Kascoplex+ is een onderneming gespecialiseerd in voorraad - en distritibutie-aktiviteiten op het gebied van kunststof-halffabrikaten in de gehele E.U. en is uw persoonlijke gids in de wereld van kunststoffen. Kascoplex+ adviseert in kwaliteit, formaat, dikte en kleur. Tevens bieden zij u een scherpe prijs en een snelle levertijd.

 

Wij wensen Kascoplex+ veel veilige en rendabele kilometers toe met deze mooie combinatie!

Klant: 
Kascoplex+