Iveco Daily Open Laadbak | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily Open LaadbakHoveniersbedrijf "Louis van der Meijden"

Recent hebben wij deze Iveco Daily 35S13 afgeleverd bij Hoveniersbedrijf Louis van der Meijden in Delfgauw. De open laadbak op dit chassis met een wielbasis van 3.45 meter komt van Wijers carrosserie in Deurne. De afmetingen bedragen 3200x2100x400.

Deze moderne bedrijfswagen is uitgevoerd met onder andere centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische bedienbare portierruiten en een airbag met gordelspanner voor de bestuurder. Een 3-voudig verstelbare chauffeursstoel in combinatie met een tweezits bijrijdersbank met 2 x 3-puntsgordels en volop opbergruimte onder de bijrijdersbank zorgen voor een comfortabel verblijf in de cabine.

Hoveniersbedrijf "Louis van der Meijden"

Hoveniersbedrijf "Louis van der Meijden" is een echt Fijn Hoveniersbedrijf. Boerderij "Onder de zeven Linden" in Delfgauw is de sfeervolle thuisbasis. Het beheer van de boerderij, de wijze van omgaan met de omgeving en beplanting en het gebruik van alternatieve energiebronnen laten zien dat dit hoveniersbedrijf kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wij wensen Hoveniersbedrijf "Louis van der Meijden" veel werkplezier met deze mooie Iveco!

Klant: 
Hoveniersbedrijf Louis van der Meijden