Iveco Daily 50C21 A8 | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 50C21 A8Da Bears

Wij hebben afgelopen vrijdag deze bijzondere Iveco Daily mogen afleveren aan Da-Bears pijpleiding isolatie. Deze 5-tons Daily met een dubbele cabine is door van der Horst in Katwijk voorzien van een gesloten bak waarbij de zijwanden omhoog open kunnen. De aggregaat wordt gebruikt om de Palfinger kraan aan te sturen en voor laswerkzaamheden.

Da Bears

Da Bears verzorgt de aanleg van warmte- en koude leidingen voor stadsverwarming. Bij de aanleg van buisleidingen voor stadsverwarming passen zij de nieuwste technieken toe en maken gebruik van modern materieel. Het bedrijf beschikt over een gemotiveerde ploeg professionele en vakbekwame medewerkers die communicatief sterk zijn. Onze focus ligt op het veilig, kwalitatief en klantgericht werken. Door te blijven investeren in kennis en innovatie willen zij vooroplopen in de branche.

Motor

3.0-liter F1C – 210 pk

Dealerwerk

Gesloten opbouw en te openen zijwanden, Palfinger PK3400C kraan, Alpine multimedia set.

Laadvermogen

1125 kg

Bijzonderheden

Deze Daily heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 5200 kg. En is dan ook gekeurd als vrachtwagen. De auto valt dan ook onder de wettelijke eisen voor vrachtwagens (groot rijbewijs, tachograaf plicht)

Wij wensen Da Bears veel veilig kilometers met hun nieuwe Daily.

Klant: 
Da-Bears B.V. - Utrecht
Verkoper: 
Hans van den Berg