Iveco Daily 40C18 HA8 | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 40C18 HA8vd Drift Roses

Weer hebben we een bloemenbak in samenwerking met Bunk Carrosserie en wagenbouw mogen afleveren. Ditmaal was Van der Drift Roses uit Kwintsheul de gelukkige nieuwe eigenaar.

De basis van deze nieuw bedrijfswagen bestaat uit een 40C18 Iveco Daily chassis met een 180pk sterke 3-liter motor en een 8-traps Hi-matic automaat. De basis van elke Daily is het robuuste ladderchassis wat resulteert in een stevige en sterke basis en een lange levensduur.

Red Naomi

Van der Drift Roses is de trotste teler van de Red Naomi roos welke door het bedrijf wordt verkocht aan voornamelijk Oost-Europa en Rusland. De locatie is in 2007 vernieuwd en bestaat uit 4 hectare moderne kas. Door jarenlange kennis en liefde voor het vak weet het bedrijf het beste uit het vaasleven van de rozen te halen. Daarnaast is een Van der Drift vooruitstrevend als het gaat om duurzaamheid. Het bedrijf bundelt samen met omliggende bedrijven de krachten om op een zo duurzaam mogelijk wijze energie en warmte op te wekken voor de teelt van hun producten.

Wij wensen Van Der Drift Roses veel veilige kilometers met hun nieuwe Iveco Daily.

Klant: 
Van der Drift Roses - Kwintsheul
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg