Iveco Daily 40C17 3.0 trekker | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 40C17 3.0 trekkerHACO Wonen en Slapen

Wij hebben onlangs deze Iveco Daily trekker oplegger combinatie afgeleverd aan HACO Wonen en Slapen.

De opleggertrekker is gebouwd op basis van een Iveco Daily 40C17 chassis. De ombouw is verzorgd door Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan. Deze BE trekker is geschikt voor 7.5 ton en zal met de nieuwe oplegger van HACO Wonen en Slapen worden ingezet voor het transport van meubels.

BUNK Wagenbouw

De Iveco trekker is afgewerkt met aluminium traanplaat en een 3D dakspoiler voor de aerodynamica. Bunk Wagenbouw uit Barendrecht heeft de oplegger geheel op maat gebouwd en het resultaat mag er zijn. Om de combinatie geheel in de huisstijl van HACO af te leveren heeft Tanco uit Naaldwijk de trekker en oplegger bestickerd met de opvallende bedrijfslogo's.

3.0 liter 170 pk

De Iveco Daily is uitgerust met de krachtige 3.0 liter motor met 170 pk en een korte eindreductie. Deze configuratie is bij uitstek geschikt voor het zware werk met de oplegger. Verder is de trekker voorzien van o.a. cruise control, een luxe dashboard, een geveerde chauffeursstoel en automatische airconditioning.

HACO Wonen en Slapen

Bij de Haco staat besparen voorop! Zo biedt de Haco meubelen aan tegen zeer scherpe prijzen, die soms ver onder de prijzen van concurrerende bedrijven zitten. Dit is mogelijk door groot in te kopen en op te slaan in eigen magazijn. Haco heeft een ruime keuze meubelen direct uit voorraad te leveren.

Of u nu op zoek bent naar een bankstel, dressoir, boxspring, ledikant, hoekbank, schuifdeurkast of een kantoormeubel: Wonen en slapen dat doe je gemakkelijk en voordelig bij Haco wonen & slapen! U profiteert van een uitgebreide collectie die snel leverbaar is en bovenal wordt aangeboden voor een scherpe prijs.

WIj feliciteren HACO Wonen en Slapen met deze nieuwe aanwinst voor het bedrijf en wensen hen veel veilige kilometers.

Klant: 
HACO Wonen en Slapen