Iveco Daily 40C17 3.0 HI-MATIC bakwagen | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 40C17 3.0 HI-MATIC bakwagenW. van der Plas Flower Plants - Rijnsburg

Wij hebben onlangs een nieuwe Iveco Daily afgeleverd aan W. van der Plas Flower Plants uit Rijnsburg.

De Iveco is door Bunk Wagenbouw opgebouwd met een gesloten laadbak en vervolgens door Thermoking Aalsmeer voorzien van een koelunit voor het transport van bloemen en planten. Als basis voor deze bakwagen dient een 4,2 tons Iveco Daily chassis cabine met verzwaarde achtervering.

3.0 170 pk HI-MATIC

De aandrijflijn van deze nieuwe Iveco Daily bestaat uit de krachtige 3.0 liter motor met 170 pk en de nieuwe HI-MATIC 8-traps automatische versnellingsbak. Deze nieuwe automaat heeft zich in korte tijd al bewezen tot Best-In-Class en staat garant voor een soepele en comfortabele rijervaring.

De Iveco Daily van Van der Plas zal veelvuldig worden ingezet. Daarom is er ook zeker aan het comfort aan boord gedacht met o.a. climat control, cruise control, een hydraulisch geveerde stoel, een luxe dashboard en een Radio/CD speler met bluetooth en stuurbediening.

Bloemen- en plantengroothandel Van der Plas

Met 15.000m2 aan vloeroppervlak mag het familiebedrijf Van der Plas zich een van de grootste spelers noemen in de bloemen- en plantenexport. Naast traditie en persoonlijk contact staat Van der Plas al 50 jaar garant voor innovatie en expertise op het gebied van bloemen en planten. Optimale kwaliteit is een vanzelfsprekend feit.

Van der Plas biedt een totaalpakket voor de groothandelaar, bloemist, winkelketen, de export- en commissiehandel en grootimporteur. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, snijgroen, planten, decoratie en vele andere aanverwante artikelen. Bij Van der Plas vindt u alles onder één dak. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om in te kopen.

Op ’s werelds grootste bloemenveilingen van FloraHolland worden dagelijks verse producten ingekocht in onze moderne KOA-ruimte (kopen op afstand). Daarnaast worden producten direct geïmporteerd van kwekers in het binnen en buitenland.

Wij feliciteren W. van der Plas Flower Plants met deze prachtige nieuwe Iveco Daily en wensen hen veel productieve kilometers toe.

Klant: 
W. van der Plas Flower Plants - Rijnsburg
Verkoper: 
Martin van Delft