Iveco Daily 40C16 A8Z | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 40C16 A8ZStichting Kringloop Alphen

Stichting Kringloop Alphen kan de komende tijd weer genoeg goederen ophalen en afleveren met twee nieuwe zuinige Iveco Daily’s 40C16 A8. Deze 4-tonners zijn terug gekeurd naar een maximaal totaal gewicht van 3500 kilo zodat er ook met een klein rijbewijs mee gereden mag worden. Dit robuuste chassis in combinatie met de Hi-Matic 8-traps automaat zorgt voor een perfecte wegligging en comfort op de weg.

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn is een stichting zonder winstoogmerk. De organisatie stelt  graag nader aan u voor met: “Meer dan alléén een winkel.” Dit is heel bewust gekozen, want veel mensen denken bij het woord ‘kringloop’ aan alléén een winkel met tweedehands goederen. Heel begrijpelijk omdat men vooral met dit onderdeel van de organisatie te maken heeft door het afleveren van goederen of door het bezoeken van de winkel.

Zij hopen u echter door een blik in de organisatie te verrassen met de vele andere kanten van Stichting Kringloop Alphen: door en naast onze inzamel- en winkelactiviteiten kunnen zij werkgelegenheid creëren, het milieu ontzien en voorlichting geven op het gebied van afval en hergebruik. Daarnaast proberen ze maatschappelijke meerwaarde te creëren waar ae kunnen, onder andere door het steunen van goede doelen, met geld, maar bij voorkeur ook met goederen.

Specificaties

Motor

2.3-Liter F1A - 160pk - 380Nm

Transmissie

Hi-Matic 8-traps geautomatiseerde versnellingsbak

Dealerwerk

Gesloten laadbak, laadklep, achteruitrijcamera, acoustisch achteruitrijsignaal

Inzet

Transprot van allerlei goederen.

Bodybuilder

Bunk Carrosserie- en Wagenbouw – Barendrecht

Klant: 
Stichting Kringloop Alphen
Verkoper: 
Hans van den Berg