Iveco Daily 40C15 3.0 bakwagen | BLOM-DSW Iveco
×

Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 258 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /var/www/html/blomdsw.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Iveco Daily 40C15 3.0 bakwagenHaasbroek AGF - Katwijk

BLOM-DSW heeft recent een prachtige nieuwe Iveco Daily bakwagen afgeleverd aan Haasbroek AGF uit Katwijk.

Het 4-tons chassis is door Van der Horst opgebouwd met een gesloten laadbak met achtersluitende laadklep. De auto is geheel uitgevoerd in de huisstijl van Haasbroek AGF. Hiervoor is de cabine in een vuurrode kleur gespoten en is de laadbak prachtig bestickerd. Deze Iveco Daily is daarmee een niet te missen verschijning op de Zuid-Hollandse wegen.

Ook aan het comfort is gedacht. De Iveco is uitgerust met o.a. climat control, cruise control, een luxe dashboard, een geveerde chauffeursstoel en een Radio/CD speler met Bluetooth en stuurbediening. Daarnaast hebben wij de bakwagen voorzien van een camerasysteem voor het achteruitrijden en een 3D dakspoiler voor extra aerodynamica.

Haasbroek AGF

"Wij willen ons graag aan u voorstellen, wij zijn een onderneming die zich richt op het leveren van fruit aan kinderdagverblijven in deze regio (Omgeving Katwijk ZH) Wij halen dagelijks vers fruit direct bij tuinders of van de veiling zoals appels, peren en heerlijke aardbeien! Zo vers van de boomgaard, dat proef je en heel belangrijk het zijn verse producten, want wij willen alleen maar met kwaliteit werken. Wij werken met scherpe prijzen, want fruit moet betaalbaar zijn. Gezien de hoge omloopsnelheid van de producten kunnen wij scherp inkopen en direct aan u leveren. Wij hopen u te kunnen laten zien, dat dit ook echt onze manier van werken is!", aldus Haasbroek AGF.

BLOM-DSW feliciteert Dhr. Jeroen Haasbroek met deze prachtige Iveco Daily.

Klant: 
Haasbroek AGF - Katwijk
Verkoper: 
Martin van Delft