Iveco Daily 35S21 3.0 HI-MATIC | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S21 3.0 HI-MATICR.E. Entertainment - Alkmaar

Zanger Rene Eshuijs heeft een nieuwe Iveco Daily bestelwagen in gebruik genomen voor het vervoer naar concerten en optredens.

De nieuwe Iveco Daily is geheel naar wens van de klant afgeleverd. Zo is de volledige onderlijn, grille en spiegelkappen in kleur meegespoten door onze spuiterij in Honselersdijk, zijn er een sidebar en bullbar set gemonteerd en is de bus voorzien van getinte ramen.

Dubbel cabine

De Iveco Daily is door ABK Kunststoffen omgebouwd tot dubbel cabine. Er is gekozen voor de luxe variant met drie zitplaatsen en een doorlaadmogelijkheid over de cabine. Op deze manier kunnen lange delen vanuit de laadruimte worden doorgeschoven. De laadruimte is tevens volledig ingericht met een chique houten betimmering en ladingvastzet stang.

3.0 liter HI-MATIC

De Iveco Daily wordt aangedreven door Iveco's sterkste motorvariant, de 3.0 liter dieselmotor met 210 pk. Deze motor is gekoppeld aan de nieuwe HI-MATIC 8-traps volautomaat, waardoor een zeer krachtige maar ook soepele aandrijflijn is geconfigureerd.

IVECONNECT

De Iveco Daily is van alle gemakken voorzien om als comfortabele reisauto dienst te doen. Zo is de bestelwagen uitgerust met hydraulisch geveerde stoelen, automatische airconditioning, cruise control, elektrisch verwarmde spiegels en het IVECONNECT dubbeldin navigatiesysteem met ingebouwde Radio/CD/MP3 speler en bluetooth telefoonverbinding. Tot slot is de Iveco Daily voorzien van een alarmsysteem en twee werklampen onder de achter opstap.

René Eshuijs - Vannacht geef ik jou Amore.

Met Vannacht geef ik jou Amore, laat Rene Eshuijs zich van zijn meest persoonlijke kant zien. Met slechts een paar kernwoorden ging Rene naar tekstschrijver Roger Oerlemans en componist Ger Oerlemans toe; Liefde, Vrouw en Esther. Uit deze woorden rolde de tekst voor De nieuwe single 'Vannacht geef ik jou Amore'.

Rene en Esther Eshuijs kennen elkaar al 17 jaar en zijn samen een onlosmakelijk team, ieder die ze kent kan dat beamen. Esther doet al jaren het geluid en de boekingen voor Rene. Het nummer is naar beide toegeschreven en ook de bijbehorende videoclip laat zien voor wie Rene Eshuijs heeft gekozen. Vannacht geef ik jou Amore is een waardig opvolger van 'JIj kwam in een keer uit de hemel vallen', die in in oktober is uitgekomen en nu nog steeds hoog in de rotatie staat. Een liefdeslied met een pakkend refrein dat je voor het einde van het lied luidkeels kan meezingen, een lied dat blijft, net als de liefde tussen Rene en Esther. Alles over de nieuwe single en de songtekst vind je op de website.

Wij feliciteren Rene met deze prachtige nieuwe Iveco Daily en wensen hem veel veilige kilometers toe.

Klant: 
R.E. Entertainment - Alkmaar