Iveco Daily 35S18 HA8 | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S18 HA8HAS Groothandel

Voor HAS groothandel in Den Haag hebben wij twee nieuwe Iveco Daily 35S18 gesloten bestelwagens mogen leveren. In één van de twee voertuigen is een geïsoleerde koelbak gebouwd voor geconditioneerd transport van goederen. De koelbak is geleverd door Lamboo uit Zoetermeer. Beide Daily’s zijn uitgerust met de geroemde 8-traps Hi-matic automaat welke garant staat voor maximaal comfort op de weg.

Alles onder één dak voor de bakker of patissier.

Has Groothandel is een bekende bakkersgroothandel uit Den Haag. Met het ruime assortiment aan bakkerij grondstoffen bedienen zij een brede klantenkring in de Randstad en daar buiten.

In 1999 werd HAS Groothandel opgericht door dhr. S.A Kazan, die al sinds 1983 werkzaam is in de bakkerijbranche. Met zijn ruime ervaring en grote netwerk weet Kazan daarom als geen ander wat dienstverlening en klantgerichtheid in deze branche inhoudt.

Has Groothandel werkt uitsluitend met een groot netwerk van gecertificeerde partners. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van het bedrijf,  beschikt over een uitgebreid assortiment en heeft goede kennis van producten.

Klant: 
HAS Groothandel - Den Haag
Verkoper: 
Jaco Middelkoop