Iveco Daily 35S17 Van | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S17 VanVOF van Winkel

Onlangs is Vof van Winkel bij ons van het terrein afgereden met een mooie nieuwe Iveco Daily 35S17 bestelwagen. De bus wordt aangedreven door een 170 pk sterke 3 liter dieselmotor. De binnenkant van de auto is betimmerd door Wagen ID en is voorzien van een compleet dichte betimmering en een vliegtuigrails die het mogelijk maakt goederen stevig vast te zetten in de laadruimte van de auto. De achterdeur kunnen 180 graden geopend worden voor meer gemak bij het laden en lossen van het voertuig.

Luxe en Comfort.
Naast het gebruiksgemak van de auto is deze ook voorzien van luxe en comfort, de ruime cabine is uitgerust met een hydraulisch geveerde stoel, luxe dashboard,  extra opleg vak boven de voorruit en airconditioning. Voor extra comfort en gemak is het voertuig voorzien met cruise control, parkeersensoren en alle veiligheidssystemen als ABS, ESR en EBD.

VOF van Winkel / Daalderkaas
De familie van Winkel heeft al sinds 1950 hun eigen standplaats op de Haagse Markt. Het is dan ook niet vreemd dat zoon Lennert van Winkel kaas is gaan verkopen. Lennert is de handel zuidelijker gaan zoeken en is te vinden op de markt van: Oudenbosch, Hendrik Ido Ambacht, Zevenbergen, Terneuzen en St. Willebrord. Met een breed assortiment aan kazen reist hij wekelijks door het zuiden van Nederland.

Wij wensen Lennart veel comfortabele, rendabele en veilige kilometers toe in zijn nieuwe Iveco Daily bus!

Klant: 
VOF van Winkel
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg