Iveco Daily 35S17 Van | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S17 VanGakon Horticultural Projects

Onlangs heeft Gakon Horticultural Projects hun nieuwe Iveco Daily bestelwagen mogen ophalen bij onze vestiging in Honselersdijk. De bestelwagen is uitgerust met een handgeschakelde 3.0 liter 170 pk sterke dieselmotor. Het bedrijf is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in het verkopen en bouwen van kassen in de agrarische sector. De ruime en robuuste Daily is met zijn uitstekende rijeigenschappen de ideale bus voor in deze branche.

Comfort

De ruime cabine in combinatie met de goed afgestemde aandrijflijn maken het een waar genot om met de auto te rijden. Daarnaast is de cabine voorzien van een luxe dashboard, Cruise control, Climate Control, Radio/CD met Bluetooth met stuurwielbediening en een hydraulisch geveerde chauffeursstoel.

Op maat gemaakt

Blom-DSW heeft daarnaast de bus dusdanig laten aanpassen zodat deze compleet aan de wensen van Gakon voldoet.  Zo heeft Circuit van Hagen een achteruitrijcamera geplaatst en is KingPing verantwoordelijk voor de aluminium imperiaal met ladder en looprol. De betimmering is geheel op maat ingebouwd door BIW bestaande uit een naar achter geplaatst tussenschot met luik en slot en een volledige betimmering van de laadruimte.

Gakon

Gakon Horticultural Projects in Wateringen is een internationaal opererend, vooraanstaand kassenbouwbedrijf, met een team van circa 50 medewerkers. Zij ontwikkelen, produceren en bouwen in eigen beheer complete kassen die worden gekenmerkt door een hoog innovatieniveau. Deze innovatie heeft zich vertaald in de bouw van de eerste drijvende kas ter wereld en de bouw van de energieproducerende ZonWindKas. Gakon heeft ruim zestig jaar ervaring in de verkoop en installatie van kassen, verwarmingsinstallaties, scherming en turn-key projecten. Gakon heeft in al deze jaren bewezen een onmisbare partner te zijn voor de kweker.

Klant: 
Gakon B.V.
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg