Iveco Daily 35S17 Van | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S17 VanSafety Lift

BLOM-DSW leverde vanuit vestiging Zoeterwoude een fantastische blikvanger af aan Safety Lift: Een Iveco Daily 35S17V. Safety Lift, gevestigd in Leimuiden, is de nieuwe naam voor Hinowa Nederland. Dezelfde onderneming en dezelfde mensen maar een naam die meer recht doet aan het brede assortiment dat kan worden geleverd. Voor elke klus op hoogte heeft Safety Lift de geschikte oplossing in huis.

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage, Almac en Airo hoogwerkers. Safety Lift levert spinhoogwerkers, zelfrijders, schaarhoogwerkers op rupsen en wielen en ook autohoogwerkers. Tevens verkopen zij rupsonderstellen en minidumpers van Hinowa.

De kracht van Safety Lift ligt in het feit dat zij absoluut vooruitstrevend zijn als het om techniek gaat. Er wordt altijd meegedacht als het gaat om verbeterpunten. En dit levert zowel in gebruiksgemak als in veiligheid de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Service staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Hiervoor hebben zij inmiddels een derde volledig ingerichte servicebus die bijna elk probleem op locatie kan oplossen. De keuringen die onze ervaren monteurs op locatie uitvoeren, staan onder toezicht van de TUV.

Safety Lift verzorgt ook opleidingen voor het veilig werken met hoogwerkers. Met het volgen van een IPAF-hoogwerkeropleiding krijgt de bediener van de hoogwerker in 2 dagdelen een gedegen opleiding, die bij goed gevolg en na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen resulteert in een internationaal certificaat: de PAL-Card, die 5 jaar geldig is.

Safety Lift koos voor de Iveco Daily vanwege het personenwagencomfort, de sterke 3 liter motor met 170 pk en, nog belangrijker in bedrijfswagenland: een koppel van 430Nm over een zeer breed en laag dus zuinig toerenbereik van 1500-2600 tpm. Met daarnaast een robuust ladderchassis met achterwielaandrijving is dit de ideale servicebus voor een permanent zware belading.

BLOM-DSW wenst Safety Lift veel fijne en rendabele kilometers toe met deze mooie Iveco Daily.

Klant: 
Safety Lift
Verkoper: 
Hans van den Berg