Iveco Daily 35S17 A8 | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S17 A8Q-Vis, Den Haag

Q-vis in Den Haag heeft de sleutels van deze Iveco 35S17 Highmatic in ontvangst genomen. De koeling is opgebouwd door Lamboo. De aandrijving wordt verzorgd door een 170 pk sterke Euro 5 dieselmotor, gekoppeld aan een 8-traps automaat.

Verder is deze Iveco voorzien van parkeersensoren in de opstap achter, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, mistlampen in de voorbumper met bochtverlichting.

 Het interieur is ook comfortabel uitgevoerd. Aanwezig zijn een 3-voudig verstelbare chauffeursstoel hydraulisch geveerd met arm- en lendesteun, tweezits bijrijdersbank met 2 x 3-puntsgordels en een opklapbare tafel in de rugleuning. Luxe dashboarduitvoering met extra bekerhouder, card holder en een extra lade, automatische airconditioning, cruise control en een radio/CD speler met bluetooth en stuurwielbediening. Al met al een krachtige en zeer comfortabele bedrijfswagen.

 Q-vis

Q-vis houdt zich al zo'n 20 jaar bezig met inkoop, verwerking, en levering aan horeca en instellingen en heeft zo in de loop der jaren een behoorlijk klantenbestand opgebouwd. Het bedrijf is in veel (top)restaurants, brasseries, bedrijfskeukens en viswinkels een graag geziene leverancier.


Wij wensen Q-vis veel plezier met deze mooie aanwinst!


 

 

 

Klant: 
Q-Vis