Iveco Daily 35S17 3.0 HI-MATIC | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S17 3.0 HI-MATICCresco Westlands - Honselersdijk

Cresco Westlands uit Honselersdijk heeft onlangs een nieuwe Iveco Daily in gebruik genomen.

De Iveco Daily (International Van of the Year 2015) wordt aangedreven door de krachtige 3.0 liter motor met 170 pk. Deze motor is gekoppeld aan de nieuwe HI-MATIC 8 traps automatische versnellingsbak. Deze configuratie zorgt voor een krachtige aandrijflijn met veel comfort en een relatief laag verbruik.

IVECONNECT

De nieuwe bus van Cresco Westlands is uitgevoerd in een chique donkergrijze kleur en is voorzien van antraciet grijze aluminium velgen. In de ruime cabine van de Daily is ook zeker aan de chauffeur gedacht. De bestelwagen is uitgerust met o.a. het IVECONNECT navigatiesysteem, een luxe dashboard, climat control, een geveerde chauffeursstoel, een dubbele airbag en een camerasysteem voor het achteruit rijden.

De laadruimte is voorzien van een volledige betimmering met een houten laadvloer, lat-om-lat betimmering en wielkastbekleding.

Cresco Westlands

Cresco is sinds 1958 gespecialiseerd in het produceren van Tuinkers en Cressen. Hun Cressen worden geteeld in 'Het Westland' ook wel de Glazen Stad van Nederland genoemd. Tuinkers is een bijzonder kruid; Klein in vorm, maar groot in kruidkracht. Daarnaast zijn de Cressen oogstrelend lekker en gezond. Cresco teelt en verpakt het hele jaar door. Op hun Tuinkers verpakking vindt u dan ook het Vers en Vitaminerijk logo, dit logo waarborgt de kwaliteiten van hun producten. Cressen zijn er om eindeloos mee te variëren en die zeker de moeite waard zijn voor een smakelijke uitdaging.

Naast de productie beschikt Cresco over een distributie en logistiek centrum. Samen met vaste leveranciers bieden zij de klant dagelijks een totaal assortiment verse producten. Deze producten kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en voldoen uiteraard aan de vereiste certificaten. In de AGF branche heeft Cresco zich tot een solide partner ontwikkeld. Zij leveren dagelijks in elke gewenste samenstelling en op zeer korte termijn, voor een tevreden klant, dat is de uitdaging van Cresco.

Met een moderne visie naar de toekomst is persoonlijke aandacht, constante kwaliteit, snelle leveringen en een flexibele instelling zeer belangrijk bij alle medewerkers van Cresco.

WIj feliciteren Cresco Westlands met deze nieuwe aanwinst en wensen hen veel comfortabele kilometers toe.

Klant: 
Cresco Westlands - Honselersdijk
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg