Iveco Daily 35S15 2.3 bestelwagen | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S15 2.3 bestelwagenAannemersbedrijf A. van Schie - Schipluiden

Aannemersbedrijf A. van Schie uit Schipluiden heeft onlangs een nieuwe Iveco Daily in gebruik genomen.

De bestelwagen is van het type 35S15 en is uitgerust met een 2,3 liter motor met 150 pk. De bestelwagen heeft een laadvermogen van 1350 kg en is geschikt voor het trekken van een aanhangen van 3.500 kg.

IVECONNECT

De Iveco Daily is uitgevoerd in de zeer opvallende blauwe kleur van Aannemersbedrijf A. van Schie. Later zal de bus nog bestickerd worden in de huisstijl van het bedrijf. De bestelbus is van alle gemakken voorzien om de chauffeurs een prettige werkplek te bieden. Zo is er gekozen voor het IVECONNECT navigatiesysteem, dubbele airbags, een luxe dashboard, een geveerde chauffeursstoel, een camerasysteem en elektrisch verwarmde spiegels.

Aannemersbedrijf A. van Schie

Elk bouwproject is bijzonder en persoonlijk. Dat vraagt om aandacht en goede communicatie tussen klant en aannemer. Het standpunt van Van Schie hierin is heel helder: uw ideeën en wensen staan centraal. Er wordt niet uitgegaan van standaardoplossingen, maar van maatwerk. U kunt bij Van Schie terecht voor: sloopwerk, (diamant) boorwerk, funderingen, graafwerk, straatwerk, kruipruimte isolatie, beschoeiïng, riolering onderhoud en aanleg en grondwerk.

De laatste jaren wordt het woongenot steeds meer geoptimaliseerd. Een veel voorkomend probleem is vocht en kou in de woning. Van Schie B.V. heeft zeer goede ervaring met het aanbrengen van kruipruimte isolatie. De resultaten zijn door TNO getest en spreken voor zich.

WIj felicteren Aannemersbedrijf A. van Schie met deze prachtige nieuwe bestelwagen.

Klant: 
Aannemersbedrijf A. van Schie - Schipluiden
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg