Iveco Daily 35S15 2.3 Bakwagen | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S15 2.3 BakwagenFladderak Industriële Verpakkingen - Delft

BLOM-DSW heeft onlangs een nieuwe Iveco Daily bakwagen afgeleverd aan Fladderak Industriële Verpakkingen uit Delft.

De nieuwe Iveco Daily vervangt een Mercedes Sprinter bakwagen. Het 3,5 tons enkellucht Iveco Daily chassis is door Bunk Wagenbouw uit Barendrecht opgebouwd met een gesloten laadbak met achterdeuren. Om het laden te vergemakkelijken is er gekozen voor een schuifzeil aan de rechterzijde van de laadbak. Op deze manier kan de Iveco Daily beladen worden met een heftruck.

Uitrusting

De nieuwe Iveco Daily is volledig uitgevoerd in de zeer herkenbare huisstijl van Fladderak en is daarmee een niet te missen verschijning op de Nederlandse wegen.

In de ruime cabine van de Iveco Daily zijn onder andere een hydraulisch geveerde chauffeursstoel, Cruise Control, automatische airconditioning en een radio/cd/mp3 speler met Bluetooth te vinden. Verder is de Iveco uitgerust met een 3,5 tons trekhaak, brede spiegels en een brandblusser in de cabine.

Fladderak Industriële Verpakkingen

Als familiebedrijf dat al ruim vijfenzestig jaar bestaat is Fladderak B.V. niet weg te denken uit de (inter)nationale wereld van industriële verpakkingen. De bedrijfsnaam ‘Fladderak Industriële Verpakkingen B.V.’ zegt het al; voor het leveren van kisten, kratten, houten skids en verpakking van uw exportzendingen, en het bijbehorende logistieke proces, bent u bij hen aan het juiste adres!

Fladderak is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van exportverpakkingen voor alle denkbare goederen, met alle mogelijke bestemmingen, en wijzen van vervoer. De verpakkingen worden uitgevoerd volgens ISPM#15. Tevens is Fladderak graag uw partner in het logistieke proces. Zij zorgen voor uw weg-, lucht- en/of zeevracht, op- en overslag, marshalling, stuwen van containers en douane afhandeling.

Wij feliciteren Fladderak met deze prachtige nieuwe Iveco Daily en wensen hen veel veilige kilometers toe.

Klant: 
Fladderak Industriële Verpakkingen - Delft