Iveco Daily 35S14N Compressed Natural Gas | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S14N Compressed Natural GasGemeente Den Haag afd. Groenbedrijf Den Haag.

Met gepaste trots kan Blom-DSW melden vandaag vier bijzondere Daily’s te hebben afgeleverd aan Gemeente Den Haag.

De vier chassis cabines met een opbouw van carrosseriebouwer Thijmen Ploeg zijn uitgerust met 3.0 liter sterke CNG motoren. Het rijden op dit groengas zorgt voor een schonere lucht aangezien de uitstoot van fijnstof en roet nagenoeg nul is.

De Daily’s zijn voorzien van een kieper met gereedschapskist waardoor ze uitermate goed geschikt zijn voor de aanleg en onderhoud van de Haagse groenvoorziening. De ruime cabine van de auto is voorzien met een hydraulisch geveerde chauffeursstoel en bijrijdersbank zodat er plek is voor 3 personen. Verder heeft de radio een USB en Aux aansluiting en geeft de auto geluidssignalen bij het achteruitrijden.

Groenbedrijf Den Haag

Het Groenbedrijf van de gemeente Den Haag is verantwoordelijk voor het onderhoud, renovatie en aanleg van groenvoorzieningen in de gemeente. De werkzaamheden die hieronder vallen zijn onder meer maaien, dunnen, het verplanten van bomen en dagelijks hovenierswerk. Ook komt het bedrijf bomen, bloembakken en binnen beplantingen in voor de Gemeente Den Haag.

Klant: 
Gemeente Den Haag Groenbedrijf