Iveco Daily 35S12 A8 5x | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily 35S12 A8 5xBode Scholten

Bode Scholten heeft opnieuw haar vertrouwen uitgesproken in Blom-DSW met de aanschaf van 5 nieuwe Iveco Daily chassis cabines. De Aandrijflijn bestaat uit een zuinige 120 pk 2.3-liter motor in combinatie met een Hi-matic 8-traps automaat. De bestelwagens zijn door Lamboo uit Zoetermeer opgebouwd met een gesloten laadbak.

Bode Scholten

Bode Scholten biedt een totaalpakket op het gebied van goederenvervoer en netwerkdistributie. De kracht van het bedrijf is de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en specifieke logistieke kennis. De standaard leverdagen van Bode Scholten zijn maandag tot en met vrijdag maar op verzoek kan het bedrijf ook goederen op zaterdag bezorgen.

Naast vervoer over de weg is het bedrijf ook gespecialiseerd in goederenopslag. Met ruim 6.000 m2 opslag voorzien van alarminstallaties tegen inbraak en brand kan het bedrijf ook uw totale voorraadbeheer verzorgen. Bode Scholten is partner van TransMission , een samenwerkingsverband van zelfstandige transport en distributiebedrijven in Nederland en België. Wij zijn actief in de hele Benelux.

Wij wensen Marco Scholten en zijn chauffeurs weer veel veilige kilometers met hun nieuwe Iveco Daily bestelwagens.

Klant: 
Bode Scholten, Zoetermeer
Verkoper: 
Haaike Bosman