Iveco Daily | BLOM-DSW Iveco

Iveco Daily Weverling Groenproviders

De groenproviders van Weverling uit Monster zijn de trotse nieuwe eigenaars van een drietal nieuwe Iveco Daily bedrijfswagens. Het gaat hier om 1x een 35S16 gesloten bestelwagen en 2x een 40C18 Chassis Cabine.

Gesloten bestelwagen.

De gesloten bestelwagen is een L2H2 3,5-tons uitvoering uitgerust met een 160pk sterke 3-liter motor. Af fabriek is de Daily uitgerust met een extra veerblad, cruise control , airconditioning en DAB+ Radio. Daarnaast hebben wij de auto nog uitgerust met een complete betimmering, ventilatierooster in het dak, flitsers en extra deurbeveiligingssloten.

Chassis Cabine.

De chassis zijn uitgerust met een 180 pk sterke 3-liter motor. Van der Horst Carrosserie├źn uit Katwijk heeft de voertuigen voorzien van een open laadbak inclusief kisten. Daarnaast zijn ook deze voertuigen voorzien van flitsers om veilig te kunnen werken bij groenstroken langs de weg. Ook deze nieuwe bedrijfswagens zijn af fabriek uitgerust met o.a. cruise control, airconditioning. DAB+ radio en een geveerde chauffeursstoel voor optimaal rijcomfort.

Weverling Groenproviders

Groenonderhoud en -aanleg in grootstedelijke gebieden is waar Weverling voor opgericht. Dagelijks zijn zij met zo'n 100 gekwalificeerde medewerkers vanuit hun vestigingen in Westland, Den Haag en Rotterdam actief om een bijdrage te leveren aan het groene welzijn. Woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, (semi)overheden, begraafplaatsen, recreatieparken en onderwijs- en zorginstellingen zijn sectoren waarvoor Weverling een scala aan groenactiviteiten uitvoert.

Klant: 
Weverling Groenproviders - Westland
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg