Daily 70C17 A8 | BLOM-DSW Iveco

Daily 70C17 A8Pius Floris

BLOM-DSW Zoeterwoude heeft een Iveco Daily 70C17 A8 afgeleverd aan Pius Floris Boomverzorging, onderdeel van de Van Ginkel Groep. De kiepende maatwerkopbouw is in nauwe samenwerking met Van der Horst Carrosseriebouw tot stand gekomen. Achter de auto wordt een zgn. hakselaar gekoppeld die takken versnippert en de snippers uitstoot in de achterzijde van de laadbak. Pius Floris koos voor de Iveco Daily vanwege het robuuste chassis van maar liefst 7450 kg voertuigtotaalgewicht en de volautomatische 8-traps automaat met een zeer hoog koppel, de rijke uitrusting en zeer goede wendbaarheid.

 Pius Floris

 Pius Floris Boomverzorging Nederland behoort tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. De activiteiten van Pius Floris Boomverzorging zijn zeer breed. Op het gebied van boomonderzoek en boomadvies kunt u denken aan de volgende diensten: opstellen van beheer en beleidsplannen, het doen van groeiplaats-onderzoek en een haalbaarheidsonderzoek verplantingen. Maar tot de diensten behoort ook: het uitbrengen van een aanplantadvies, het uitvoeren van nader technisch onderzoek (NTO), boomveiligheidscontroles (VTA) en boomeffectanalyses (BEA), boominventarisaties, boomtaxaties, de trekproef en flora en faunascans. 

 
Wij wensen Pius Floris veel succesvolle kilometers met de nieuwe Iveco Daily en waarderen het in ons gestelde vertrouwen!

Klant: 
Pius Floris
Verkoper: 
Hans van den Berg