Daily 35S17 A8 | BLOM-DSW Iveco

Daily 35S17 A8 Kunstgras Westland

Kunstgras Westland heeft onlangs een nieuwe schitterende zwarte Iveco Daily 35S17 A8 van ons mogen ontvangen. De bus is voorzien van een 3.0 Liter 170 pk sterke motor in combinatie met een 8-traps HI-MATIC automaat. Deze automaat staat bekend als Best-In-Class en staat garant voor een soepele en comfortabele rijervaring.

De bus is zo ingericht dat hij vanaf elke kant in- en uitgeladen kan worden. Dit komt door achterdeuren die 180⁰ geopend kunnen worden en schuifdeuren zowel aan de linker als rechter kant van het voertuig. Doordat de auto voorzien is van o.a. Cruise Control, Climate Control, hydraulisch geveerde chauffeursstoel en camerasysteem aan de achterzijde van de auto is comfort tijdens de rit een zekerheid. Daarnaast is de auto voorzien van het 7’’ IVECOnnect navigatie systeem met radio/CD/USB en Bluetooth en stuurwielbediening.

Kunstgras Westland
Kunstgras Westland is het bedrijf waar je moet aanbellen voor de levering van kunstgras. Het bedrijf bezorgt kunstgras in heel Nederland en België. Met een team van ervaren kunstgrasspecialisten staat het bedrijf klaar voor advies en levering op maat passend bij ieders wensen en budget.
Alle soorten kunstgras worden geproduceerd in Nederland en zijn brandvertragend. Kunstgras Westland staat garant voor minstens 10 jaar plezier en geen omkijken.

Klant: 
Kunstgras Westland
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg