Fiat Ducato Pro L2H2 | BLOM-DSW Fiat

Fiat Ducato Pro L2H2Boomkwekerij Arno de Jong

Bomenkwekerij de Jong uit Benthuizen hebben wij gelukkig mogen maken met deze splinternieuwe Fiat Ducato L2H2 Pro. De Ducato Pro is uit voorraad leverbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij is het bedrijf nu de eigenaar van een bedrijfswagen welke o.a. is uitgerust met airconditioning, cruise control, een vaste trekhaak, achteruitrijcamera, Blinds Spot Assist en Rear Cross Path Detection.

BSA en RCPD

De Blind Spot Assist maakt gebruik van radarsensoren die in de achterbumper zijn geïnstalleerd om opkomende voertuigen te detecteren die niet zichtbaar zijn, omdat ze zich in de dode hoek van de achteruitkijkspiegels bevinden. Rear Cross Path Detection is de detectie van kruisend verkeer aan de achterzijde door gebruik te maken van radarsensoren om naderende voertuigen vanaf de zijkant te detecteren tijdens het achteruitrijden. Het helpt bij het vermijden van ongelukken tijdens het manoeuvreren.

Boomkwekerij Arno de Jong

Met meer dan 25 jaar ervaring in het kweken van Buxus, Ilex en Prunus kan Boomkwekerij Arno de Jong een goede plantenkwaliteit garanderen. Dit doen zij onder meer door de bodem gezond en vruchtbaar te houden en gebruik te maken van Tagetus (afrikaantjes). Deze zijn een effectieve en milieuvriendelijke bestrijdingsmethode tegen ongedierte.

Wij wensen Arno de Jong en personeel veel veilige kilometers met deze nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen.

 

 

Klant: 
Boomkwekerij Arno de Jong
Verkoper: 
Hans van den Berg