Fiat Ducato L2H2 Pro Edition | BLOM-DSW Fiat

Fiat Ducato L2H2 Pro EditionHatek Lastechniek B.V.

Met trots hebben wij deze nieuwe Fiat Ducato Pro Edition mogen leveren aan Hatek Lastechniek. Ook zij hebben kunnen profiteren van de tijdelijk zeer scherp geprijsde actievoertuigen. Om deze toch al rijk uitgeruste bedrijfswagen helemaal compleet te maken is de bestelwagen nog voorzien van een complete betimmering, een vaste trekhaak en klasse 3 alarmsysteem.

Hatek

Hatek Lastechniek B.V. is al sinds 1972 een gespecialiseerde groothandel voor lastechnische artikelen. Het bedrijf uit Wateringen biedt een compleet assortiment aan lastechnische benodigdheden en specialistische producten. Daarnaast adviseren en begeleiden zij hun relaties al jarenlang bij ingewikkelde laswerkzaamheden en –projecten. Ook beschikken zij over een eigen lasschool, waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden.

Bovendien beschikt Hatek over een eigen reparatie- en onderhoudsdienst voor lasapparatuur.

Met deze complete combinatie van producten en diensten wil Hatek u zo volledig mogelijk van dienst zijn op lastechnisch gebied. Door deze insteek is het bedrijf uitgegroeid tot meer dan een groothandel alleen.

Specificaties

Motor

130 pk – 2.3 Liter MultiJet 2

Laadvermogen

1075 kg

Laadvolume

11.5 m3

Hoogte Laaddrempel

53.5 CM

Klant: 
Hatek Lastechniek B.V., Wateringen
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg