Fiat Ducato L2H2 Pro Edition | BLOM-DSW Fiat

Fiat Ducato L2H2 Pro EditionJilleba Glashandel en Glas in Lood

Jilleba Glashandel en Glas in lood is reeds 80 jaar een begrip in Leiden. Dit is gevierd met een eigen tour door leiden en eigen biertje. Daarnaast heeft Jilleba een nieuwe Fiat Ducato Pro Edition in gebruik genomen waarmee direct geïnvesteerd wordt in de komende 80 jaar van de onderneming.

De Fiat Ducato Pro Edition is zeer scherp geprijsd en uitgerust met de meeste populaire opties van het model zoals: Cruise control, airconditioning en parkeersensoren achter. Onze vestiging in Zoeterwoude heeft deze bedrijfswagen vervolgens zo aangepast dat hij perfect geschikt is voor de glashandel. Denk hierbij aan een GlasRack, dichte betimmering, een betonplex vloer en opstap achter.

Jilleba

Jilleba is een echt familiebedrijf. Al sinds 1938 zijn zij specialist in glas in lood en glas voor monumenten. Later zijn zij zich ook gaan specialiseren in hardglas en moderne technieken. Daarom beschikt het bedrijf tegenwoordig over een brede expertise. Geen project is hen te gek, u kunt met elk glasprobleem bij hen terecht.

Het team bestaat uit gediplomeerde glazeniers met verschillende specialisaties. Echte glasfanaten die – op het enge af – alles van glas weten. Zo weten ze de nummers van moderne glassoorten uit hun hoofd. Herkennen ze historisch glas in een oogwenk. En brandschilderen ze glas met de hand van een kwaliteit waar ze in de middeleeuwen jaloers op zouden zijn.

Wij wensen Jilleba Glashandel en Glas in lood veel veilige kilometers met hun nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen en nog zeker 80 jaar van succesvol ondernemen.

Klant: 
Jilleba Glashandel / Glas in lood - Leiden
Verkoper: 
Hans van den Berg