Fiat Ducato L2H2 | BLOM-DSW Fiat

Fiat Ducato L2H2Koninklijke De Gruijter & Co.

Verhuisbedrijf De Gruijter & Co uit Alphen aan den Rijn heeft haar wagenpark vernieuwd met deze nieuwe Fiat Ducato L2H2. onze werkplaats in Zoeterwoude heeft de aflevering voor zijn rekening genomen met o.a. een complete betimmering. Verder is de nieuwe bedrijfswagen van alle gemakken voorzien zoals: airconditioning, cruise control en een achteruitrijcamera.

Meer dan 135 jaar ervaring

In het jaar 1881 verzorgt  Koninklijke De Gruijter & Co. zijn eerste ‘koninklijke’ ervaring op; de verhuizing van Koning Willem III van ‘s-Gravenhage naar paleis Het Loo. Het zal niet bij die ene opdracht blijven. Al snel nemen meer leden van de koninklijke familie De Gruijter & Co in de arm voor verhuizingen. Rond de eeuwwisseling zijn al meerdere Oranjes tot volle tevredenheid verhuisd. Die goede ervaringen leveren het bedrijf in 1920 een bijzonder eervolle erkenning op. Vanaf 1920 mag De Gruijter & Co zich ‘Koninklijk’ noemen. Het is een privilege dat maar weinig Nederlandse bedrijven gegeven is.

Koninklijke kwaliteit

Regelmatige audits door externe bureaus verplichten elk bedrijf te voldoen aan de zeer hoge eisen die aan het predicaat ‘Koninklijk’ worden gesteld. Die status vraagt veel van bedrijven. In elk onderdeel van de dienstverlening moeten koninklijke bedrijven aantonen dat zij werken volgens de hoogst denkbare normen. Van financiële stabiliteit, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Het is diezelfde zekerheid die ook de klanten van De Guijter de rust geeft die men zoekt rondom hun nationale of internationale verhuizing. Verhuizen met koninklijke allure. De Guijter laat u graag ervaren wat dat precies inhoudt.

Klant: 
Koninklijke De Guijter en Co. - Alphen aan den Rijn
Verkoper: 
Hans van den Berg