Fiat Ducato L2H1 | BLOM-DSW Fiat

Fiat Ducato L2H1T.I.B. De Boer

Voor Technische Installatie Bureau de Boer hebben wij een tweede Fiat Ducato mogen leveren. De nieuwe bedrijfswagen is helemaal op maat geleverd inclusief raam in de zijschuifdeur, imperiaal en de inmiddels beroemde groene kleur welke T.I.B. de Boer sinds de oprichting in 1974 aanhoudt.

Voor bedrijven en particulieren.

T.I.B. de Boer is al meer dan 45 jaar actief in de elektrotechniek en installatietechniek. Bijna alle installaties in uw gebouw of woning kunnen zij installeren en onderhouden. Niet alleen elektrotechnische installaties, maar ook water- en gasinstallaties. Gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat ze op ieder aspect van hun brede werkgebied kwaliteit leveren. Het werkgebied ligt hoofdzakelijk binnen de regio Leiden/Alphen a/d Rijn, hoewel ze voor een aantal vaste opdrachtgevers ook in heel Nederland en af en toe in het buitenland werkzaam zijn. T.I.B. de Boer werkt voor particulieren, bedrijven, diverse aannemers en (semi-)overheden.

Wij wensen T.I.B. de Boer veel veilige kilometers en succesvolle klussen met hun nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen.

Klant: 
T.I.B. De Boer - Hazerswoude
Verkoper: 
Hans van den Berg