Fiat Doblò Pro Edition | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblò Pro EditionEd Schalke BV.

 

Naast een nieuwe Fiat Ducato hebben wij Ed Schalke BV blij mogen maken met een nieuwe Doblo Pro Edition. Dit actie model onderscheid zich door zijn scherpe prijs, daarnaast is deze versie uitgerust met de populairste opties van afgelopen jaren. Denk hierbij onder andere aan airconditioning, cruise control en 5” U-connect radio met TomTom navigatie.

Om het verhaal compleet te maken hebben de doblo uitgerust met een vaste trekhaak, achteruitrijcamera en hebben we de voorbumper in de carrosseriekleur mee gespoten zodat hij identiek is aan de rest van het wagenpark van Ed Schalke BV.

Ed Schalke BV. uit de Lier is uw specialist betreffende verpakkingsmachines, transportbanden, grondsystemen en oppotmachines. Naast agrarische bedrijven lever Ed Schalke BV ook machines aan industriële bedrijven, snoepfabrieken en andere ondernemingen. Ook voor gebruikte machines bent u bij Ed Schalke BV. aan het juiste adres.

 Wij wensen Ed en zijn personeel veel veilige kilometers met hun nieuwe Doblo en feliciteren hun nogmaals met de uitbreiding van hun wagenpark.

 

Klant: 
Ed Schalke BV.
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg