Fiat Doblo L2H1 Trekking | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo L2H1 TrekkingLangerak de Jong

Recent hebben wij deze Doblò Trekking mogen afleveren aan Langerak de Jong. De Trekking-versie van de Doblò is standaard voorzien van specifieke voor- en achterbumpers met ‘skidplates’, een in hoogte vestelbare bestuurdersstoel met verstelbare rugleuning, armleuning én lendesteun en de flankstootlijsten met het Trekking-logo erop.

De standaard uitrusting van de Trekking is uitgebreider dan de Doblò S hier zit dan ook het onderscheid in. Dankzij het ‘Traction+-systeem’ stuurt de auto makkelijker over zanderige of modderige ondergronden. De auto beschikt af fabriek over onder andere een airconditioning en een 7” multimediasysteem met Apple Carplay en Android Auto.

Langerak de Jong

Langerak de Jong kan alles leveren wat u nodig heeft voor in uw bedrijfskantine. Dat kan van koffiemachines – met de bijbehorende lekkere koffiebonen – tot thee en andere benodigdheden als fruit, snoep en vaatwastabletten zijn. Daarnaast is het bedrijf thuis in voorraadbeheer en het vullen, onderhouden en reinigen van uw koffie-, snack-, frisdrank- en combiautomaten. De Fiat Doblò is uitstekend geschikt voor deze werkzaamheden. Wij wensen Langerak de Jong veel veilige kilometers toe!

Klant: 
Langerak de Jong - Zoetermeer
Verkoper: 
Haaike Bosman