Fiat Doblo L1H1 | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo L1H1Langerak en de Jong

Naast een nieuwe Iveco Daily hebben wij ook een nieuwe Fiat Doblo mogen afleveren aan Langerak en de Jong. Het gaat hier om een nieuwe uit voorraad geleverde L1H1 Pro Edition. Deze zijn scherp geprijsd, compleet uitgerust en uit voorraad en dus snel leverbaar.

Onder compleet uitgerust verstaan wij: 5” U-connect radio met touchscreen, DAB+, TomTom navigatie en bluetooth aansluiting, stuurwielbediening, airconditioning, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen, cruise control, zijschuifdeur, geisoleerd tussenschot, reservewiel en veiligheidssystemen als ABS, ESC en traction +.

Leverancier van voedingsmiddelen

Langerak en de jong vertrouwd al jaren op Blom-DSW als het gaat om hun wagenpark. Onze vestiging in Zoetermeer zit praktisch naast het bedrijf gevestigd wat een ideale situatie is wanneer het om reparatie en onderhoud gaat.

Langerak de Jong is een professionele groothandel in koffie, zoetwaren, dranken, hygiëne producten en alle daarbij behorende automaten. Het bedrijf is gestart in 1933 met het verkopen van kaas en is inmiddels uitgebreid tot een groothandel met meer dan 3000 artikelen op voorraad. Langerak de Jong staat garant voor professionele kwaliteit in het assortiment, sterke service en snelle leveringen en is actief voor diverse bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen.

Wij wensen Han en chauffeurs weer veel plezier met hun nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen

Klant: 
Langerak en de Jong
Verkoper: 
Haaike Bosman