Fiat Doblo en Fiorino | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo en FiorinoAH Vrij

Voor AH Vrij –Groen, Grond en Infra hebben wij weer een tweetal Fiat bedrijfswagens mogen afleveren. Het gaat om een Fiat Fiorino en een Fiat Doblo Pro Edition welke wij beide in onze eigen spuiterij hebben gespoten in de bedrijfskleuren van AH Vrij.

Fiorino

De Fiat Fiorino is de kleinste telg van de Fiat Professional familie. Dit is ook meteen de reden voor AH Vrij om voor deze bedrijfswagen te kiezen. De Fiorino kan gemakkelijk op een aanhanger meegenomen worden naar een groot project naast alle andere machines en gereedschappen. Aan het einde van de dag kunnen de machines en gereedschappen bij het project blijven staan en kan het personeel de Fiorino gebruiken om thuis te komen. Dit bespaart aanzienlijk in de brandstof en dus ook in de kosten. De kleine bedrijfswagen is geheel betimmerd zodat ook deze gereedschappen en onderdelen kan meenemen.

Doblo

De grotere Fiat Doblo zal echt volwaardig in de buitendienst in gebruik worden genomen. Ook deze bus is compleet betimmert. Daarnaast is hij uitgerust met een omvormer, achteruitrijcamera, Klasse-3 alarm, flitsers en een trekhaak. Dit resulteert in een zeer wendbare en complete bedrijfswagen voor AH Vrij.

AH Vrij

Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim vijftig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.

AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waar de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in onze bedrijfsvoering. U kunt bovendien rekenen op kwalitatief goed werk en een flexibele aanpak. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgelever

 

Klant: 
AH Vrij
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg