3x Fiat Talento Pro Edition | BLOM-DSW Fiat

3x Fiat Talento Pro EditionAannemingsbedrijf Kroes - Maasland

Tegenwoordig kijkt niemand meer vreemd op van oranje Fiat Talento’s in Nederland. Dat moet wel aannemingsbedrijf Kroes uit Maasland zijn. Wederom hebben wij weer drie nieuwe Talento’s mogen leveren welke uiteraard weer in de oranje bedrijfskleuren zijn gespoten. Het gaat om drie uit voorraad geleverde Pro Editions welke standaard zijn uitgerust met: Airconditioning, bijrijdersbank, volwaardig reservewiel, cruise control en touchscreen DAB+ radio inclusief navigatie.

Naast het spuitwerk hebben wij de bedrijfswagens nog voorzien van een vaste trekhaak, parkeersensoren, imperiaal, sidebars en een complete betimmering. Zo hebben wij weer 3 zeer complete voertuigen mogen afleveren aan Aannemingsbedrijf Kroes te Maasland.

Kroes, Internationaal actief.

Het in 1957 opgerichte Kroes Aannemingsbedrijf B.V. in Maasland biedt overheidsinstanties, gemeenten, bedrijven, particulieren en overige organisaties een breed aanbod aan diensten in de Grond-, Weg-, Water-, en Betonbouw. De wortels liggen weliswaar in Midden-Delfland/Westland maar, het bedrijf is actief in geheel Nederland en opereert zelfs over de landsgrenzen heen.

Klant: 
Aannemingsbedrijf Kroes - Maasland
Verkoper: 
Rogier van Luxemburg