Fiat Fiorino: de zuinigste bestelwagen | BLOM-DSW Fiat

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is de meeste compacte bedrijfswagen in de markt. Met een zeer korte draaicirkel (9.95 m) en laag verbruik is de Fiat Fiorino bij uitstek geschikt voor stedelijk transport.

Motoren en verbruik

De Fiat Fiorino is leverbaar met twee verschillende diesel motoren. Beide zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken om een zo laag mogelijk brandstofverbruik en een zo min mogelijke uitstoot te realiseren. Een laag brandstofverbruik resulteert weer in lagere bedrijfskosten.

Motoren

1.3 16v MJ Diesel 80 pk

1.3 16v MJ Diesel 95 pk

PK’s

80

95

Max koppel bij 1500 t/min

200

200

Gem. Verbruik

4.4L / 100km

4.4L / 100km

Euronorm

Euro 6D

Euro6D

 Uitvoeringen

Er zijn drie verschillende uitrustingsniveau ‘s voor de Fiat Fiorino. De basisuitrusting is voorzien van ESP, bestuurdersairbag, stuurbekrachtiging en een volledig tussenschot. Kiest u voor de luxe SX versie, dan breidt u de uitrusting uit met o.a. airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, mistlampen en parkeersensoren.

Laadmogelijkheden

Ondanks de compacte afmetingen biedt de Fiat Fiorino een verrassend groot laadvolume van 2,5 m3. U kunt door de wijd openslaande achterdeuren gemakkelijk een pallet van 1,00 bij 1,20 m laden. De Fiat Fiorino is tevens te voorzien van schuifdeuren in de linker en rechter zijwand. Het laadvermogen van de Fiat Fiorino bedraagt maximaal 660 kg en er mag een aanhangwagen van maar liefst 1000 kg worden getrokken.

Laadvolume

Tot 2,8 m3

Nuttig laadvermogen (Incl. bestuurder)

Tot 660 kg

Openingshoek achterdeuren

180 graden

Hoogte laaddrempel

527 mm

 Direct uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd een aantal Fiat Fiorino bedrijfswagens op voorraad voor directe levering. Deze bedrijfswagens zijn voorzien van een complete uitrusting en leverbaar in diverse uitvoeringen.

Voor een volledig overzicht van alle Fiat Fiorino bestelwagens kijkt u bij onze voorraad voertuigen.