De nieuwe Fiat Ducato: hoog laadvermogen, veel comfort en een laag verbruik | BLOM-DSW Fiat

Nieuwe Fiat Ducato

Met een geschiedenis van 35 jaar is de Fiat Ducato het vlaggenschip van Fiat Professional. De Fiat Ducato is leverbaar in een groot scala verschillende uitvoeringen en carrosserievormen. Elke Fiat Ducato kenmerkt zich door optimale inzetbaarheid vanwege een slimme constructie, lage gebruikskosten, een uniek Italiaans design en het laagste brandstofverbruik in zijn klasse.

Motorengamma

De Fiat Ducato biedt u een grote keuze in motoren. Het motorengamma begint met de zuinige 2.0 MJ motor met 115 pk. Deze motor is bij uitstek geschikt voor stedelijk en regionaal transport. De krachtige 2.3 MJ motor biedt vermogens van 130 pk en 150 pk en is daarmee breed inzetbaar. De robuuste 3.0 MJ motor met maar liefst 180 pk is de sterkste motor van de Fiat Ducato en is zeer geschikt voor een zware inzet. Alle motoren zijn ontwikkeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen om u bedrijfskosten te verlagen.

Gesloten bestelwagen

De Fiat Ducato gesloten bestelwagen is leverbaar in vier wielbases en drie dakhoogtes. Door de vierkante bouw van de laadruimte biedt de Fiat Ducato het grootste laadvolume in zijn klasse. Daarnaast is de Fiat Ducato gebouwd op een breed chassis waardoor de ruimte tussen de wielkasten optimaal benut kan worden. Het rijgedrag van de Fiat Ducato is door de verbeterde ophanging nu nog comfortabeler. De bestelwagen kan worden geleverd in verschillende gewichtsklassen van 2,8 tot 3.5 ton. Daarnaast is de Ducato ook leverbaar in Heavy uitvoering met een zwaardere wielophanging, grotere remschijven en een G.V.W. tot 4,25 ton. De Fiat Ducato biedt daarmee de hoogste laadvermogens in zijn klasse.

Chassis Cabine

De Fiat Ducato is tevens leverbaar als chassis cabine, geschikt voor opbouw. Door het lage eigen gewicht biedt de Fiat Ducato chassis cabine een groot laadvermogen, ook met een zware opbouw. Er zijn zelfs een aantal oplossingen af fabriek leverbaar, zoals een pick-up en een drieweg kipper. De robuuste bouw van de Fiat Ducato garandeert daarbij een duurzaam voertuig. Tot slot is de Fiat Ducato ook leverbaar als Platformchassis. Het Platformchassis is zeer geschikt voor opbouw naar verkoopwagen of mobiele werkplaats, doordat men vanaf de cabine door kan lopen naar de laadruimte. Ook is het Platformchassis nog lager gebouwd dan het normale chassis.

Personenvervoer

Ook is de Fiat Ducato leverbaar in een uitvoering voor personenvervoer voor 9 of 14 personen. Door de luxe uitvoering is de Fiat Ducato bij uitstek geschikt voor inzet als taxibus of zelfs VIP-vervoer. De passagiersruimte kan geheel naar wens worden ingericht en ook een uitvoering voor rolstoelvervoer is mogelijk.

Uw Fiat Ducato direct leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal Fiat Ducato bestelwagens op voorraad in diverse uitvoeringen. Deze bedrijfswagens zijn scherp geprijsd en binnen twee weken te leveren. Dus heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte Fiat Ducato, kijk dan bij onze Fiat voorraad