Nieuwe Fiat Doblo Cargo: de veelzijdige bestelwagen | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo Cargo

De Fiat Doblo Cargo is de absolute alleskunner in de klasse voor lichte bedrijfswagens. De bestelwagen is in 2006 en in 2010 verkozen tot International Van of the Year, de hoogste onderscheiding voor bedrijfswagenfabrikanten. De Doblo is in de basis zo compleet dat hij na enkele updates nog steeds meedoet in de top van het segment.

Wendbaar en een groot laadvolume

De Fiat Doblo is leverbaar in de volgde carrosserie varianten: L1H1, L2H1 en L2H2. Het motoren gamma bestaat uit de 1,6 MultiJet motor welke leverbaar is in de 95, 105 of 120 pk variant in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Alle motoren hebben de Euro6D-Final homologatie en voldoen aan de huidige strenge uitstoot eisen.

Laag brandstofverbruik

Alle dieselmotoren in de Fiat Doblo Cargo zijn voorzien van MultiJet 2 techniek, waardoor er met een kleine motorinhoud hogere vermogens kunnen worden behaald. Deze techniek draagt tevens bij aan het verlagen van het verbruik. Met een gemiddeld verbruik van slechts 6.2 L/100 km is de Fiat Doblo Cargo de zuinige keus.

Optimaal laadvermogen

De Fiat Doblo Cargo wordt al sinds zijn introductie geroemd om de goede rijeigenschappen bij zware belading. De Bi-Link onafhankelijke achterasophanging zorgt namelijk voor ideale handelbaarheid van het voertuig bij beladingen tot wel 1000 kg. Door de bijzondere bouw van de ophanging rijdt de Fiat Doblo ook bij lichte belading als een personenwagen.

Best-in-class laadruimte

De laadruimte van de Fiat Doblo Cargo is ontworpen voor een optimaal laadvolume door de vierkante bouw. De brede opening van de achterdeuren vergemakkelijkt het laden van pallets. De laadvloer biedt in de verlengde Maxi uitvoering plaats aan lange goederen tot wel 2.17 m en via de zijschuifdeuren kunnen er goederen en materialen van 70 cm worden geladen. De ruimte tussen de wielkasten bedraagt maar liefst 1.23 m, de breedste in zijn klasse.

Uitvoeringen

De Fiat Doblo Cargo is leverbaar in twee verschillende uitrustingsniveau ‘s, te weten: de standaard uitvoering en de Trekking uitvoering. Standaard is de Doblo uitgerust met o.a. Airbag voor de bestuurder, DAB radio voorbereiding, laadruimte verlichting en de standaard veiligheidssystemen als ESC, ABS, en Hill-Holder. De Trekking uitvoering is standaard ook voorzien van airconditioning, een 7” touchscreen DAB+ radio inclusief Bluetooth en stuurwielbediening, Android Auto/ Apple Carplay en een rechter zijschuifdeur. Uiteraard kan de Doblo optioneel geheel naar uw wens geleverd worden.

Direct uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW houdt altijd een ruime voorraad van Fiat Doblo Cargo bestelwagens in verschillende uitvoeringen. Deze scherp geprijsde bedrijfswagens kunnen snel worden geleverd bij bijvoorbeeld een schadegeval of bij uitbreiding van het wagenpark.

Kijk voor een compleet overzicht van onze Fiat Doblo Cargo acties in onze Fiat voorraad