Nieuwe Fiat Doblo Cargo: de veelzijdige bestelwagen | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo Cargo

De Fiat Doblo Cargo is de absolute alleskunner in de klasse voor lichte bedrijfswagens. De bestelwagen is in 2006 en in 2010 zelfs verkozen tot International Van of the Year, de hoogste onderscheiding voor bedrijfswagenfabrikanten.

Voor elke inzet is er een Fiat Doblo Cargo

De Fiat Doblo Cargo biedt een groot scala aan uitvoeringen, carrosserievormen en motorisaties. Zo is de Fiat Doblo verkrijgbaar als bestelwagen met twee wielbases en twee dakhoogtes en met een maximaal laadvolume van maar liefst 5,0 m3. De Fiat Doblo is daarnaast ook leverbaar als chassis, pick-up en in een uitvoering voor rolstoelvervoer.

De Fiat Doblo Cargo kan worden geleverd met een dieselmotor of een aardgasmotor (CNG). Met vermogens van 80 pk tot maar liefst 120 pk is er voor ieder gebruik een geschikte Fiat Doblo Cargo.

Laag brandstofverbruik

Alle dieselmotoren in de Fiat Doblo Cargo zijn voorzien van MultiJet 2 techniek, waardoor er met een kleine motorinhoud hogere vermogens kunnen worden behaald. Deze techniek draagt tevens bij aan het verlagen van het verbruik. Met een gemiddeld verbruik van slechts 4.8 L/100 km is de Fiat Doblo Cargo de zuinigste bestelwagen in zijn klasse.

Optimaal laadvermogen

De Fiat Doblo Cargo wordt al sinds zijn introductie geroemd om de goede rijeigenschappen bij zware belading. De Bi-Link onafhankelijke achterasophanging zorgt namelijk voor ideale handelbaarheid van het voertuig bij beladingen tot wel 1000 kg. Door de bijzondere bouw van de ophanging rijdt de Fiat Doblo ook bij lichte belading als een personenwagen.

Best-in-class laadruimte

De laadruimte van de Fiat Doblo Cargo is ontworpen voor een optimaal laadvolume door de vierkante bouw. De brede opening van de achterdeuren vergemakkelijkt het laden van pallets. De laadvloer biedt in de verlengde Maxi uitvoering plaats aan lange goederen tot wel 2.17 m en via de zijschuifdeuren kunnen er goederen en materialen van 70 cm worden geladen. De ruimte tussen de wielkasten bedraagt maar liefst 1.23 m, de breedste in zijn klasse.

Uitvoeringen

De Fiat Doblo Cargo is leverbaar in drie verschillende uitrustingsniveau's, te weten: Actual, Basis en SX. De Actual uitvoering van de Fiat Doblo Cargo is het instapmodel met een scherpe vanaf prijs. De luxe SX uitvoering is voorzien van onder andere airconditioning, elektrische en verwarmde spiegels, kunststof laadvloerbekleding, parkeersensoren en in kleur gespoten bumpers.

Direct uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW houdt altijd een ruime voorraad van Fiat Doblo Cargo bestelwagens in verschillende uitvoeringen. Deze scherp geprijsde bedrijfswagens kunnen snel worden geleverd bij bijvoorbeeld een schadegeval of bij uitbreiding van het wagenpark.

Kijk voor een compleet overzicht van onze Fiat Doblo Cargo acties in onze Fiat voorraad