Fiat modellenaanbod | BLOM-DSW Fiat

Fiat modellenaanbod

Het Fiat Professional modellenaanbod bestaat uit een groot scala van lichte bedrijfswagens. Met de compacte Fiat Fiorino en veelzijdige Fiat Doblo Cargo, tot de luxe Fiat Talento en robuuste Fiat Ducato, maakt u met Fiat Professional altijd de juiste keuze.

Koploper in zuinige motoren

Alle bedrijfswagens van Fiat Professional kenmerken zich door de zuinige motoren. Deze motoren zijn afkomstig van FPT (Fiat Powertrain Technologies) en worden ontwikkeld voor een zo laag mogelijk verbruik en lange onderhoudsintervallen. Fiat Professional loopt continue voorop als het gaat om technische innovaties in dieseltechniek. Zo was Fiat de eerste fabrikant die de Common Rail en CNG motorisaties heeft toegepast in haar bedrijfswagens. Als resultaat van deze doorlopende ontwikkelingen op motorengebied worden de Fiat bedrijfswagens met regelmaat verkozen tot de meest zuinige en milieuvriendelijke bedrijfswagens in hun klasse.

Variëteit in uitvoeringen

Fiat Professional levert naast gesloten bestelwagens tevens een groot aantal andere carrosserievormen. Zo zijn de Fiat Doblo en Fiat Ducato ook leverbaar als chassis cabine. Hierdoor zijn deze bedrijfswagens zeer geschikt voor diverse opbouwen, zoals een koelwagen, open of gesloten laadbak, kipper, camper of verkoopwagen. Daarnaast zijn de bedrijfswagens van Fiat Professional tevens leverbaar in een uitvoering voor personenvervoer.