Fiat Doblo Cargo | BLOM-DSW Fiat

Fiat Doblo CargoDe lichte bestelwagen voor regionaal transport

De nieuwe Fiat Doblo Cargo is de ideale bestelwagen voor stads en regionaal werk en is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. De nieuwe Fiat Doblo Cargo is verkrijgbaar in twee wielbases, twee dakhoogtes, als pick-up en zelfs als auto voor als rolstoelvervoer. De laadruimte van deze bestelwagen biedt plaats aan lange goederen. In de verlengde Maxi uitvoering is deze laadruimte zelfs 2.17 meter lang. Met een maximaal laadvermogen van 1.025 kg is de Fiat Doblo Cargo een absolute alleskunner.

De nieuwe Fiat Doblo Cargo nu nog zuiniger

De nieuwe Fiat Doblo Cargo is leverbaar met een groot aantal verschillende motoren op zowel benzine en diesel als het uiterst milieuvriendelijke aardgas (CNG). Daarnaast kan deze bestelbus worden uitgerust met een automaat en een Start&Stop systeem. De zuinige MultiJet motoren van de Fiat Doblo Cargo zorgen voor lage gebruikskosten en een hoog rendement. De ECO-Jet versie van de nieuwe Fiat Doblo Cargo heeft een brandstofverbruik van slechts 4.4 L / 100km (1:22,7). De Doblo Cargo is een van de zuinigste bestelwagen in zijn klasse.

Fiat Doblo Cargo kopen

BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal Fiat Doblo Cargo bestelwagens op voorraad. Wij kunnen deze bedrijfswagens direct leveren tegen scherpe prijzen met hoge korting. Ook een financiering of financial lease tegen lage rente is mogelijk bij FGA Capital.

De Fiat Doblo is rijklaar al leverbaar vanaf: €10.999,-. Neem voor een scherpe offerte direct contact met ons op.