Camperonderhoud

Camperonderhoud

Voor Fiat camper onderhoud kunt u uitstekend bij BLOM-DSW terecht. Fiat campers behoren al jarenlang tot de meest populaire campers op de markt. Het merk levert dan ook diverse campers en kampeervoertuigen van de beste kwaliteit. Met een marktaandeel van meer dan 70% is de Fiat Ducato het meest gekozen basisvoertuig voor campers in Europa. Hier zijn belangrijke redenen voor. Het chassis van de Fiat Ducato biedt een goede wegligging dankzij de grote spoorbreedte en is met zijn lage eigen gewicht bij uitstek geschikt voor een zware camperopbouw. Door de zuinige motoren en het goede rijgedrag is de Fiat Ducato het ideale voertuig voor lange reizen.

Camperonderhoud Blom-DSW

Fiat camperonderhoud

BLOM-DSW heeft een maximale ervaring met de Fiat bedrijfswagens, waardoor het niet verwonderlijk is dat wij ons ook hebben gespecialiseerd in het voeren van onderhoud aan Fiat campers en kampeervoertuigen. Onze terreinen en werkplaatsen zijn zeer ruim en de toegangswegen zijn goed geschikt, waardoor er altijd meer dan voldoende ruimte is voor uw Fiat camper of kampeervoertuig. Wij hebben alles in huis voor het voeren van professioneel Fiat camperonderhoud. Wij beschikken over het vakmanschap, de juiste apparatuur en de erkenningen die nodig zijn om niet alleen te zorgen voor professioneel onderhoud, maar ook voor de APK keuring van Fiat campers. Met goed Fiat camperonderhoud door BLOM-DSW bent u altijd zeker van de betrouwbaarheid en veiligheid van uw kampeervoertuig.

Heeft u vragen over het Fiat camper onderhoud, of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze vestigingen via 088-BLOMDSW.

Schadeafdeling en spuiterij

Schadeherstel aan uw Fiat camper

Het is natuurlijk bijzonder vervelend wanneer u te maken krijgt met schade aan uw Fiat camper of kampeervoertuig. Het is belangrijk om de schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Ook hiervoor bent u bij ons van harte welkom. Onze schadeherstel afdeling en spuiterij in Honselersdijk kan uw camper weer in topconditie brengen. Bij schade kunt u altijd direct contact opnemen voor een afspraak.

 

Fiat Camper Assistance

U verwacht het niet, maar u kunt altijd onderweg te maken krijgen met technische problemen met uw Fiat camper of kampeervoertuig. In dit geval kunt u contact opnemen met de 24-uurs Fiat Camper Assistance. Via het telefoonnummer 00800 3428 1111 kunt direct hulp inschakelen. U wordt dan bijgestaan door een van de specialistische servicepunten van het Fiat dealernetwerk.

Professioneel Fiat camper onderhoud

Wilt u uw camper of kampeervoertuig laten keuren en onderhouden door een ervaren Fiat camper servicepunt? Dan bent u altijd welkom bij BLOM-DSW. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een afspraak.

Contactformulier camperonderhoud