DE FIAT SCUDO IS TERUG!

Body

Stellantis heeft de terugkeer van de Fiat Professional Scudo aangekondigd. De nieuwe Scudo wordt de opvolger van de succesvolle Fiat Talento en was eerder tussen 1996 en 2016 al een bekende naam in de Fiat-familie. Om van de terugkeer een net zo’n groot succes te maken als van zijn voorganger, heeft de bedrijfswagen een compleet nieuw design gekregen en is er alles aan gedaan om de auto te laten voldoen aan de huidige wensen en eisen van de moderne ondernemer.

Het uitgebreide motorgamma

De Scudo wordt leverbaar met de nieuwste, zuinige en schone dieselmotoren met vermogens vanaf 100 tot en met 180 pk. Daarnaast wordt de 145 en 180 pk-versie leverbaar met een 8-traps automaat. Verder is er binnen het Scudo-gamma ook nog de keuze uit een volledig elektrische versie. Deze met zowel een 50 of 75 kWh-accupakket, zodat ook u voortaan uw dagelijkse afstanden emissievrij kunt afleggen.

De auto die bij past bij uw werkzaamheden

Het doel is om voor elke ondernemer een Scudo op maat te kunnen leveren. Zo is de nieuwe bestelwagen leverbaar in 3 verschillende lengtevarianten maar ook als dubbel cabine, platform cabine én als combi.

Daarnaast kan de Scudo worden voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Denk aan Lane Departure Warning, Blind-Spot Warning, verkeersbordherkenning en Forward Collision Warning. Het is allemaal mogelijk.

Volgens de huidige planning zal de Scudo vanaf begin 2022 bij Blom-DSW te vinden zijn. Voor aanvullende informatie kunt u onze website en socials in de gaten houden of neem contact op met een van onze Fiat Professional specialisten.