De Fiat Fiorino is de meeste compacte bedrijfswagen op de markt. Met een draaicirkel van nog geen 10 meter en een laag verbruik is dit voertuig bij uitstek geschikt voor stedelijk transport. Nu is de derde generatie op de markt, maar sinds zijn introductie in 1977 is het model steeds moderner en veelzijdiger geworden. Waarbij het hoekige karakter van de eerste generatie is verdwenen.

Fiat Fiorino Blauw

Klein maar veelzijdig

De Fiat Fiorino is leverbaar met twee verschillende dieselmotoren. Beide zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken om een zo laag mogelijk brandstofverbruik en zo min mogelijke uitstoot te realiseren. Een laag brandstofverbruik resulteert weer in lagere bedrijfskosten. Standaard is elke Fiorino voorzien van ESP, een bestuurdersairbag, stuurbekrachtiging en een volledig tussenschot. Dit is uit te breiden met een uitgebreid multimediasysteem, airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, mistlampen en parkeersensoren.

Fiorino laadruimte

Laadmogelijkheden

Ondanks de compacte afmetingen biedt de Fiat Fiorino een verrassend groot laadvolume van 2,5 m3. U kunt door de wijd openslaande achterdeuren gemakkelijk een pallet van 1,00 bij 1,20 m laden. En dan is er ook nog toegang tot het laadruim via de zijschuifdeur. Het laadvermogen van de Fiat Fiorino bedraagt maximaal 660 kg en er mag een aanhangwagen van maar liefst 1000 kg worden getrokken.

Fiat Fiorino voorraad

Direct uit voorraad leverbaar

Mocht u in de markt zijn voor een Fiat Fiorino, dan kunt u altijd bij onze verkoopadviseurs terecht. Of kijk op onze website voor de voorraadvoertuigen.