Scudo rijdend

Vol gas met zero emissie

De veelzijdige Fiat Scudo is er ook als volledig elektrische variant. Ideaal geschikt als u bijvoorbeeld veel klussen hebt in de stad. Doordat u nul uitstoot hebt bent u ook nog eens verzekerd van toegang tot de milieuzones. De elektrische Scudo is beschikbaar in alle lengtes en uitrustingsniveaus die de reguliere diesel Scudo u ook kan bieden. De elektromotor biedt u uitstekende en soepele prestaties onder het beste comfort. Motorgeluiden zijn vanaf nu verleden tijd. En weet u: de elektrische versie biedt u hetzelfde laadvolume en laadvermogen als de dieselversie. Namelijk tot 1,2 ton laadvermogen.

E-Scudo

Voor elk gebruik een accu

De Fiat E-Scudo kan u een uitstekende actieradius bieden in zijn segment. Als u kies voor het grootste batterijpakket kunt u maximaal 330 kilometer afleggen. Het gaat dan om de 75 kWh-batterij. En als de accu leeg is bent u zo weer vol aan de snellader door de 100 kWh DC-oplaadmogelijkheid.

Rijdt u minder, dan is er ook nog de mogelijkheid om voor de 50 kWh-accu te kiezen. Met deze kunt u net als met het andere accupakket een maximumsnelheid bereiken van 130 km/h en profiteert u van het continu beschikbare maximumkoppel van 260 Nm. De maximale actieradius van dit batterijpakket komt uit op 230 kilometer.