Er is nu ook een Ducato om zonder emissie bij uw klussen aan te komen. Behalve de uitstootvrije en innovatieve aandrijflijn heeft de Fiat E-Ducato verder geen veranderingen ondergaan. Dat betekent dat u de kwaliteit kunt verwachten die de 'gewone' Ducato u ook al jaren biedt. Deze bedrijfsauto is niet voor niets al meer dan 40 jaar dé bus voor ondernemers.

E-Ducato interieur

Aandrijflijn

De E-Ducato wordt aangedreven door een 123 pk en 280 Nm sterke elektromotor en kan worden geleverd met twee verschillende accupakketten. De standaard 47 kWh-batterij levert een actieradius van 230 kilometer. Mocht u behoefte hebben aan een groter bereik dan biedt de 79 kWh-accu uitkomst. Deze batterij levert een actieradius van 370 kilometer. Uiteraard is dit afhankelijk van de gekozen carrosserievariant en de zwaarte van de lading die u vervoert.

Opladen E-Ducato

Opladen

De Ducato is leverbaar met drie verschillende types AC-laders. De 6,7 en 11 kW-laders zijn al beschikbaar en de 22 kW wordt verwacht. Afhankelijk van het type lader varieert de totale laadtijd naar een 100 procent volle accu tussen de 2,5 en 8 uur. Maakt u gebruik van een snellader, dan kan deze tijd verkort worden naar 50 minuten voor een acculading van 10 naar 80 procent.

Laadruimte E-Ducato

Carrosserievarianten

Oók de E-Ducato is, net als de 'gewone' Ducato, uiteraard leverbaar in verschillende carrosserievarianten. De gesloten bestelbus is leverbaar van L2H1 tot en met L4H3. Daarnaast kunt u de E-Ducato ook bestellen als chassis cabine met lengtevarianten van L2 tot en met L4. De geheel elektrische bedrijfswagen is leverbaar in een 3,5- en een 4,25-tons-uitvoering.

Wilt u de nieuwe E-Ducato zelf uitproberen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen en dan plannen we samen een proefrit in.