Modellen (FIAT)

Fiat Professional Modellenaanbod

Het Fiat Professional modellenaanbod bestaat uit een groot scala aan lichte bedrijfswagens. Met de compacte Fiat Fiorino en veelzijdige Fiat Doblò, tot de luxe Fiat Scudo en uiterst functionele Fiat Ducato, maakt u met Fiat Professional altijd de juiste keuze. Fiat heeft als merk altijd laten zien voorop te lopen als het gaat om praktische mogelijkheden, uitstraling en prestaties. Zo was de Fiat Ducato de reden voor de komst van een nieuwe generatie IVECO's. Eenvoudigweg omdat de IVECO te verouderd toonde ten opzichte van de veel modernere Fiat Ducato.

Fiat Fiorino

Fiorino

De meest compacte bedrijfswagen in de markt

FIAT DOBLO MY2022 VIA tegel

Doblo

Tot 1000 kg. laadvermogen

FIAT DOBLO MY2022 Plaza Microstory

E-Doblò

Klaar voor de toekomst

Scudo

Scudo

Leverbaar als diesel of elektrisch, bestelbus of personenvervoer

E-Scudo

E-Scudo

Altijd toegang tot de milieuzones

Ducato

Ducato

Al jaren Europees marktleider in twaalf verschillende landen

E-Ducato

E-Ducato

Leverbaar als chassis of gesloten bus, met 47 kWh- of 79 kWh-accupakket

Motoruitvoeringen

Koploper in zuinige motoren

Alle bedrijfswagens van Fiat Professional kenmerken zich door de zuinige motoren. Deze motoren zijn afkomstig van FPT (Fiat Powertrain Technologies) en worden ontwikkeld voor een zo laag mogelijk verbruik en lange onderhoudsintervallen. Fiat Professional loopt continu voorop als het gaat om technische innovaties in dieseltechniek. Zo was Fiat de eerste fabrikant die de Common-rail en CNG-motoren heeft toegepast in haar bedrijfswagens. Als resultaat van deze doorlopende ontwikkelingen op motorengebied worden de Fiat bedrijfswagens met regelmaat verkozen tot de meest zuinige en milieuvriendelijke bedrijfswagens in hun klasse.

Naast de zeer zuinige dieselmotoren zijn de Scudo en Ducato in een 100% elektrische versie te krijgen. Beide voertuigen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en accupakketten. Zo is de e-Scudo beschikbaar met een actieradius tot 330 km volgens de WLTP-cyclus. Waarmee hij de beste actieradius in zijn klasse heeft. De e-Ducato is beschikbaar met een maximale actieradius van 370 km volgens de WLTP-meetmethode.

Fiat Range compleet

Diversiteit in uitvoeringen

Fiat Professional levert naast gesloten bestelwagens tevens een groot aantal andere carrosserievormen. Zo zijn de Fiat Doblò en Fiat Ducato ook leverbaar als chassis cabine. Hierdoor zijn deze bedrijfswagens zeer geschikt voor diverse opbouwen, zoals een koelwagen, open of gesloten laadbak, kipper, camper of verkoopwagen. Daarnaast zijn de bedrijfswagens van Fiat Professional tevens leverbaar in een uitvoering voor personenvervoer. Fiat is veilig, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. Door de grote keuze aan modellen en uitvoeringen zijn er altijd Fiat bedrijfswagens beschikbaar die volledig tegemoetkomen aan uw wensen en behoeften.

Vanzelfsprekend staan bij BLOM-DSW ervaren verkoopspecialisten voor u klaar om u van een gedegen advies te voorzien op basis van uw specifieke bedrijfsbehoeften.